THEATER


A Game Of You
Ontroerend Goed
rol: avatar
Zomer 2021

“Voor wie ons nog niet kent. We zijn met vijf. Vijf acteurs die u willen ontmoeten, die in uw vel willen kruipen, die u beter willen leren kennen dan we onszelf kennen. Voor even maar natuurlijk. Sommigen zeggen dat we te direct zijn, manipulatief, onbetrouwbaar, of zelfs gewoon gemeen. Wees gerust, ze vergissen zich. We zijn spelers en onze bedoelingen zijn oprecht. Onze enige doel in het onechte leven is u te laten ontdekken hoe u kan zijn, en mee te gaan in het spel dat u speelt. U bent veilig. Wij doen alles voor u.

Na honderden voorstellingen in Nederlands, Engels en Frans, na remakes in Moskou en Vancouver, tournees van Edinburgh tot Adelaide, Avignon tot Basel en Berchem tot Singapore, staat A Game Of You nog steeds tussen onze meest geliefde voorstellingen. In samenwerking met deSingel en Conservatorium Antwerpen, werkt Ontroerend Goed in 2021 aan een update van deze klassieker in het repertoire. Zo is A Game Of You klaar voor nog een decennium een-op-een-ontmoetingen.”

A Game Of You zal in juli en augustus 2021 spelen op de Zomer van Antwerpen.


Pinokkio de Sprookjesmusical
Efteling Theaterproducties
rol: Guilia
2015/2016

In een prachtig Italiaans dorpje woont de vriendelijke timmerman Geppetto. Een timmerman die al maanden aan een grote houten pop timmert die hij Pinokkio noemt. Stiekem dromend van een eigen zoon. Als op een dag een fee Pinokkio tot leven tovert, kan Geppetto zijn geluk niet op. Nou ja, voor heel even dan. Goed luisteren doet Pinokkio namelijk niet. Hij wil liever op avontuur, de gekste dingen meemaken. De hele wereld bij de neus nemen. Maar ook Pinokkio draagt een grote wens met zich mee. Deze ondeugende houten pop wil namelijk het allerliefst een écht jongetje zijn.


Waanzinnig Gedroomd
Cook A Dream
rol: Zoë
2014/2015

Waanzinnig Gedroomd is een theatervoorstelling gebaseerd op de liedjes van Kinderen voor Kinderen. De titel verwijst naar de grootste hit van Kinderen voor Kinderen: Ik heb zo waanzinnig gedroomd.

Op een onbewoond eiland, Klaar voor de Start, Wakker met een wijsje… De bekendste oude én nieuwe liedjes vertellen het verhaal over Guus die met zijn moeder Julie naar een nieuwe stad verhuist. Julie probeert haar hoofd boven water te houden in haar nieuwe baan, terwijl Guus in een klas komt waar veel wordt gepest.

Zijn nieuwe schooldirecteur, die thuis zijn handen al vol heeft aan zijn opstandige puberdochter, is dan ook ten einde raad en schakelt de hulp in van meester Augustus.

Met hun nieuwe meester doet de klas van Guus een bijzonder muzikaal project dat alles verandert: ‘PROJECT M’. Maar durft Guus met behulp van muziek ook zijn grote geheim met de klas te delen?

Oliver in New York
FanWork Theaterproducties
rol: Dena
2013

Oliver in New York FanWork hijst het aloude verhaal van Charles Dickens in een heel nieuw swingend & cool jasje. Een weesjongen in New York hoort allemaal geluiden in zijn hoofd. Hij is ervan overtuigd dat deze geluiden iets met zijn ouders te maken hebben. Om zijn ouders te vinden, besluit hij om de muziek te volgen.

Een prachtig verhaal ontvouwt zich in zijn zoektocht, want lukt het Oliver om zijn ouders te vinden? Waar brengt zijn muzikale talent hem allemaal en kan Oliver uit de handen blijven van de leider van de bende straatmuzikanten, Conner? Oliver in New York tourt van september tot en met december langs diverse grote en middelgrote schouwburgen in Nederland. De afgelopen jaren is de pers lovend geweest: “FanWork is een echte kweekvijver voor talent”, “Het kan niet anders of we gaan nog een hoop horen van deze talenten”, “Een broeikas van komisch- zang en danstalent!”

Annie
Albert Verlinde Entertainment
rol: Duffy
2012/2013

Annie slijt haar dagen in het weeshuis van de altijd liederlijk bezopen Miss Hannigan. Maar ook kleine weesmeisjes hebben wel eens geluk. Annie wordt gevraagd om Kerstmis te vieren bij een van de rijkste mannen van Amerika: Oliver Warbucks. Wat voor de norse en onaardige Warbucks begint als een reclamestunt, eindigt als een vriendschap voor het leven tussen de miljonair en het straatschoffie.

Annie reisde door heel Nederland.


Mary Poppins
Stage Entertainment
rol: Jane Banks
2010/2011

Mary Poppins is de ontwapenende maar ook komische nanny van de familie Banks die beschikt over opmerkelijke talenten. Mary Poppins verschijnt en verdwijnt op onnavolgbare wijze met haar vliegende paraplu en een betoverde reistas vol spectaculaire verrassingen. Met haar uitbundige levensvreugde laat zij de familie Banks en de toeschouwers zien, dat het geluk dat je met elkaar deelt in de gewoonste dingen te vinden is.

Mary Poppins speelde in het Circustheater in Scheveningen.

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat
Stage Entertainment
rol: Mirjam
2009/2010

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat is geïnspireerd op het beroemde verhaal Jozef in het oude Egypte, waarin hij zich ontwikkelt van zijn vaders oogappel tot onderkoning van het land. Jozef wordt door zijn elf jaloerse broers als slaaf verkocht. Uiteindelijk belandt hij in de gevangenis. 

In de gevangenis blijkt dat hij een bijzondere gave heeft: Jozef kan dromen uitleggen. Als de Farao door een nare droom wordt gekweld, legt Jozef hem zijn dromen uit, stelt hem gerust en geeft hem goed advies. Als dank kroont de Farao hem tot onderkoning van Egypte. Dan ziet hij na al die jaren zijn broers weer en stelt hen op de proef.

Een tijdloos verhaal over volwassen worden, jaloezie en vergeving. Dit alles op een uitbundige manier met veel humor en muziek. Rock ’n Roll, Calypso, Disco en nog veel meer; Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat is de enige musical ter wereld met zoveel verschillende en vrolijke muziekstijlen.

Joseph heeft gereisd door heel Nederland en speelde daarna vast in het Beatrix Theater in Utrecht.

Sjakoo
Stichting Beeldenstorm (nu Homemade Productions)
rol: Gouden meisje
2009

Sjakoo de Musical is een oorspronkelijke Nederlandse musical, geschreven en geregisseerd door Dick van den Heuvel, en gecomponeerd door Fons Merkies.

Hoofdfiguur is de jonge bandiet Sjakoo die als een soort van Robin Hood het Amsterdam van eind 17e eeuw onveilig maakt. Als de schout van Amsterdam (Frans Banning Cocq) een onschuldig zigeunermeisje te grazen wil nemen, grijpt Sjakoo in. Samen met zijn maatje Vrotte weet hij haar uit de handen van de autoriteiten te houden, die – vanwege de ineenstorting van de economie – jacht maken op alles dat ook maar enigszins van buiten de stadspoorten komt.

De kwade genius Willem van Ruytenburgh begint een hetze tegen vreemdelingen en buitenlanders, maar delft zelf het onderspit. En Sjakoo trouwt… met de dochter van Banning Cocq.


Les Miserables – Stage Entertainment
Stage Entertainment
rol: kleine Eponine
2008-2009

Jean Valjean, een man die negentien jaar als dwangarbeider heeft moeten boeten voor het stelen van een brood, wordt voorwaardelijk vrijgelaten. 

Les Miserables speelde in het Oude Luxor Theater in Rotterdam, en ging daarna in reprise in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.